BEDUÍNSKÝ RENDLÍK.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY HOVĚZÍ TELECÍ / 




INGREDIENCE: 40 g oleje, 1-2 stroužky česneku, 3 cibule, 300 g míchaného mletého masa (hovězí a vepřové), 4 malé baklažány, sklenička červeného vína, sůl, mletý pepř, tymián, sušená bazalka, 100 g strouhaného sýra, 20 g másla. POSTUP PŘÍPRAVY: Baklažány nakrájíme na plátky, osolíme a necháme vypotit. Nadrobno nakrájenou cibuli a česnek osmahneme na oleji, přidáme maso, osolíme, okořeníme a za stálého míchání opečeme. Potom přidáme osušené baklažány, zalijeme vínem a udusíme doměkka. Podle potřeby přisolíme a přikořeníme, potom posypeme strouhaným sýrem, poklademe lupínky másla a v troubě prudčeji zapečeme až se sýr začne tavit a zlátnout. Podáváme s chlebem a s červeným vínem.

BEDUÍNSKÝ RENDLÍK. BEDUÍNSKÝ RENDLÍK.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1329 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz